Gourmetmat

Helgens hojdpunkter var nog maten. I lordags var jag sugen pa kott sa jag kopte mig tva bitar oxfile, gjorde klyftpotatis och pappas pepparsas, oj oj oj sa gott det var. Och dessutom var det billigt, jag kopte kott sa det racker till tva middagar for bara 35kr, nej kott far det allt lov att bli lite oftare.

Sen bakade jag och M-H en apelsinkladdkaka som vi tog med oss till Lauras dar vi och nagra fler tittade pa film, lyckad kvall.

Igar gjorde jag hemlagad lasagne pa svenskt vis, hur gott som helst. Det var nog annu langre sedan jag at det, eller lasagne far man har ganska sa ofta, och visst ar den ocksa god, men den tillagas pa ett helt annat vis, bechamelsasen ar utbytt mot ren ricotta och mosarella ost.

Skidakningen i helgen gick bra ocksa, i lordags korde vi klassiska intervaller, och jag kande mig i bra form. Igar var det ett lugnt klassiskt distanspass, det hade snoat mycket under natten men nagon hade dragit spar pa morgonen sa det var perfekta forhallanden.

Idag hade  vi vila, vilket var bra for jag kande mig trott pa formiddagen, men det blev anda en kort loprunda och lite styrka nu i eftermiddags, nu vill jag bara att helgen skall komma fort sa jag far aka regionals.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0